Alle kan bo i en bungalow

En bungalow bør også være noget for dig (foto benee-huse.dk)

En bungalow bør også være noget for dig (foto benee-huse.dk)

Vi kan alle have vores mening om, hvad der er en ideel bolig. For nogle er det først og fremmest boligindretningen, som det kommer an på, hvorimod husets ydre ikke betyder så meget. For andre er det helt omvendt. Og for andre igen er det en kombination af disse ting. Spørgsmålet vi vil behandle i dette indlæg er, om alle kan komme til at bo godt i en bungalow?

Det umiddelbare svar på det spørgsmål er ja. En bungalow er en type hus, som henvender sig til alle. Der findes små bungalows, hvor man kan bo som enlig, men de laves også i større udgaver, der henvender sig mere til par og større familier. Hvis man vælger at opføre en bungalow som nybyggeri, så kan man jo selv være herre over, hvilke behov den skal imødekomme. Det gode ved det er, at det er en flot og billig måde at bygge hus.

En bungalow udspringer af bestemte bygningskulturer

En bungalow har nogle helt bestemte kendetegn. Bungalows er firkantede med et fladt eller let skrånende tag, der kan komme til at minde lidt om en pyramide form. Bungalowen ligger tæt op ad byggekulturen funkis, der kom meget frem i starten af det 20. århundrede. Siden da har det selvfølgelig udviklet sig en del, men den ser stadig ud på samme måde. I dag har vi dog bedre materialer og bedre håndværkere til rådighed, så nu kan man virkelig få en bungalow, som opfylder alle behov!

Kom til at bo i en bungalow

Hvis man gerne vil bo i en bungalow, så skal man blot tage kontakt til et byggefirma, der tilbyder at bygge dem. Selvfølgelig kunne man også søge efter den på boligmarkedet, men mange bungalows er nybyggede, så det er ikke så mange af dem, der er til salg. Det taler derimod for, at man også selv bygger sin egen med et byggefirmas hjælp.

Læs mere om bungalows her

Share

Pingbacks/Trackbacks

  1. At bo i en bungalow - 16. april 2015

    […] Alle kan bo i en bungalow […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy