Altanen giver lys og luft

Altan (Foto: MinAltan.dk)

Altan (Foto: MinAltan.dk)

I et boligkompleks kommer du hurtigt til at miste følingen med årstidernes skiften udenfor. Med mindre der er tilknyttet have, får du ikke mulighed for at kunne gå ud og nyde en kop kaffe i soleskinnet, smække benene op og rent faktisk se noget natur gro og vokse. Desuden kan det være et problem, at lejligheden aldrig opdager, at det er blevet forår – det er simpelthen for mørkt. Kender du til nogle af de tanker? Så kan det være, du skulle overveje at anskaffe dig en altan.

Lad foråret strømme ind

En lille lejlighed beliggende på nogle af de første etager får ikke megen lys ind, men hvis du er så heldig at have en altan, er det ikke noget problem. Åbn dørene på vid gab, hæng lyse, lette sommergardiner op og indret altanen, så du har lyst til at være der. Den friske luft vil sætte sit tydelige præg på din bolig meget hurtigt, og du vil opleve, at der pludselig virker til at være rummeligere end normalt..

Kom i gang

Er du endnu ikke så heldig at have en altan, kan der hurtigt rådes bod på det. På nettet kan du nemt finde ud af, hvordan din altan kan se ud. Altan.dk tilbyder en service, hvor du kan designe din egen, og på den måde kan du have et nogenlunde færdigt tilbyd med til din boligforening, når du skal sælge ideen til dem.

Klik ind her og se bud på altaner!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy