Altaner er de travle byboeres hængende haver

Få din egen private hængehave med en altan (foto minaltan.dk)

Få din egen private hængehave med en altan (foto minaltan.dk)

Alle mennesker har brug for et pusterum. For at komme ud i den friske luft og lukke alle tanker om skole og job ude for en stund. For mennesker med haver er det ideelt at gå sig en lille tur eller bare lægge sig lidt ud i solen, men det er straks sværere, når man bor på 5. Sal midt inde i byen. Så er løsningen en altan, og de kommer i rigtig mange størrelser og udformninger.

Måske har du kun mulighed for en lille altan, men den kan skam også være meget anvendelig. Her kan du stadig sidde og nyde solen, og du kan have altankasser, der svømmer over af de smukkeste blomster. Det giver virkelig stemning i en lille bylejlighed.

Hvis du har kapacitet til det, kan altanerne også fås i store størrelser. Så kan hele familien sidde på altanen og spise i sommermånederne, og altanen kommer på den måde til at fungere som en ekstra spisestue. Du kan selvsagt have rigtig mange blomster og planter på en stor altan. I kasser, potter og krukker, og hvis du har mod på det, kan du begynde at dyrke forskelligt spiseligt i det fri. Se et stort udvalg af altaner

Hav din egen velassorterede køkkenhave på altanen

Der findes ikke større luksus end at vælte rundt i friske krydderurter, der kan sætte smag på alt det, du kokkererer. Hvis du går og drømmer om en lille urtehave, så er der intet i vejen for, at du får en på altanen. Her kan du dyrke persille, basilikum, oregano, salvie og alle de mange andre krydderurter, der passer til forskellige formål. Du kan med fordel sætte dig ind i, hvilken smag, der er god til hvad. Så har du altid en lille buket, der sætter prikken over i’et på den ret, der er på menuen.

Læs hvorfor altaner kan bruges hele året rundt

Share

Pingbacks/Trackbacks

  1. Sådan indretter du din altan – gør den hyggelig - 13. januar 2014

    […] Altaner er de travle byboeres hængende haver […]

  2. Altaner i stål er sommerens opholdsrum - 22. maj 2014

    […] Altaner er de travle byboeres hængende haver […]

  3. Sæt frisk luft på morgenprogrammet med altaner stål - 18. februar 2015

    […] Altaner er de travle byboeres hængende haver […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy