At bygge hus vil spare dig penge

Har du fået lyst til at bygge hus? (foto benee-huse.dk)

Har du fået lyst til at bygge hus? Det er en god idé (foto benee-huse.dk)

Det kan umiddelbart synes uoverskueligt og dyrt at skulle bygge sit eget hus. Mange danskere er også i disse krisetider bange for at investere og bruge penge, men det er i virkeligheden en kæmpe fejl. Mange firmaer hungrer efter arbejde, og investeringer vil sætte gang i hjulene igen. Desuden har priserne været stagnerede, dalende eller meget svagt stigende i de sidste par år, så de vil inden længe begynde at stige igen.

Hvis du bygger hus nu, vil det tjene sig selv hjem over mange år. Samtidig har du mulighed for at tage højde for en lang række af ting, der vil komme dig til gode i fremtiden. Byg for eksempel miljøvenligt, så du vil spare penge på energien og værne om jorden de næste mange år. Dit hus vil være mere værd, hvis det er klimavenligt, og du vil spare på regningen. Invester i jordvarme eller solpaneler. Sørg for at fundament og murer har den rette tykkelse. Isoleringen skal være i top. Vinduer placeret mod syd og i dobbeltlags termo.

Du har desuden mulighed for at investere i materialer, der kræver minimal vedligeholdelse. Materialer af kvalitet vil ikke skulle repareres eller udskiftes de næste mange år, og du vil kunne spare noget på den regning, ligesom dit hus vil være ekstra værdigfuldt. Overvej at bygge i beton, da det isolerer mod kulden om vinteren og mod varmen om sommeren. Træ er organisk og vil forgå, hvis ikke det får den rette behandling og vedligeholdelse.

Læs mere her, hvis du skal bygge hus: http://www.benee-huse.dk/

Share

Pingbacks/Trackbacks

  1. At bygge sig sin egen tilværelse - 20. december 2013

    […] Se hvordan du sparer penge ved at bygge hus her […]

  2. At bygge hus er at bygge en virkelighed ud fra ens største ønsker - 15. oktober 2014

    […] At bygge hus vil spare dig penge […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy