Auping – Den ventilerende seng

Auping - Royal sengesystem (Foto: SengeSpecialisten.dk)

Auping – Royal sengesystem (Foto: SengeSpecialisten.dk)

De fleste mennesker sveder en halv til en hel liter hver nat. I en almindelig seng bliver væsken samlet i madrassen, som med tiden bliver ødelagt og ulækker. For at holde din seng så hygiejnisk og lækker som muligt, bør du derfor købe en seng, som tager højde for den store mængde væske, og som kan ventilere og transportere væsken bort. Samtidig skal man ligge godt og behageligt.

Mærket Auping har specialiseret sig inden for denne kunst. Sengens bunde er lavet i metal med et fleksibelt trådnet. Det betyder, at madrassen bliver i stand til at forme sig efter kroppen og dens bevægelser. Derudover giver trådnettet mulighed for 80 % luftgennemstrømning, som giver en lang holdbarhed, fordi den omtalte væske kan blive ventileret bort.

Den gode madras

Aupings madrasser er naturligvis matchet deres senge i forhold til kvalitet og fokus på ventilation. Madrasserne har kvalitetsfjedre og polstring. De indeholder et 3D fiberlag lige under betrækket, hvilket sørger for den vigtige svedtransport. Det er på grund af denne kombination af fleksibel og ventilerende sengebund med en madras med polstring og fiberlag, som gør, at Auping er kendt som verdens mest ventilerede seng. Det er værd at tage med, når du skal ud og have en ny seng eller madras.

Læs mere om Auping her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy