Balkoner: Vil du gerne have en?

Du kan også få balkon (Foto Minaltan.dk)

Du kan også få balkon (Foto Minaltan.dk)

Selv om ordet måske lyder en smule pompøst, så er intet underligt i, at de fleste vægter det meget højt, hvis der er etableret en balkon på en lejlighed.

Det betyder nemlig, at du har mulighed for at nyde den friske luft, sidde uforstyrret på din egen lille café ud og slappe af på dit helt private område, som alligevel giver en fornemmelse af at være udenfor.

Det er specielt attraktivt, hvis solen skinner og vejret er lækkert. Men de dage, hvor vejret ikke lige er med dig, kan du bruge balkonen som opbevaring eller sætte planter og urtehave udenfor, så du tilmed kan føle, at du har en mini-have placeret få centimeter fra din lejlighed.

Hvordan sætter man en balkon op?

Det korte svar er, at du slet ikke skal kaste dig ud i at sætte din egen balkon. Der er nemlig tilladelser fra kommunen, der skal indhentes. Derudover skal du måske blive enig med dine naboer, og desuden er det ikke et helt nemt håndværkertrick at sætte en balkon op.

Derfor er det en god idé at alliere sig med et firma, der ved, hvordan man sætter en balkon op. Så ved du, at du ikke begår nogen fejl.

Se på balkoner her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy