Behagelig søvn med By Nord puder

By Nord - Pude Mark (Foto: cahetu.com)

By Nord – Pude Mark (Foto: cahetu.com)

Trænger du til en god nats hvile og ro? Og vågner du hver morgen med en underlig fornemmelse af, at du slet ikke har udnyttet tiden til at få en god nats søvn? Så kan det være, du skal kigge på, om din pude er god for dig.

Tænk lidt ud af boksen

De fleste kender den traditionelle af slagsen, som kan findes i de fleste sengetøjsforhandlere. Men faktisk kan du godt gå lidt videre, når du finder puder end bare til den klassiske version. Vi bruger puder mange steder i vores hjem; på sofaen, i og på sengen, i stolen på altanen eller på bænken i køkkenet. Derfor ligger der også mange muligheder i både at finde puder, som er behagelige, men samtidigt sætter et personligt præg på din bolig. Derfor kan det være en god idé at kigge efter puder, hvis design også passer til din stil.

Et bæredygtigt brand

Bæredygtighed er et populært ord i øjeblikket. Alle vil helst have, at de ting, de fylder deres hjem med, er skabt i den mest givtige og økologiske proces. Men nogle gange kan det være svært at skille bukkene fra fårene og finde ud af, hvem der rent faktisk taler sandt i deres produktbeskrivelse. Gå efter et brand, som signalerer det både i materialevalg, tryk og design. Enkelt, tidløst og behageligt skal det være.

Læs mere om By Nord puder her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy