Børnene sidder behageligt og sikkert i højstole fra Danstol

Stabilitet er vigtigt i en højstol (foto traevarer.dk)

Stabilitet er vigtigt i en højstol (foto traevarer.dk)

Din mindste skal også sidde med ved spisebordet. Derfor har du brug for en højstol, der kan holde styr på din tumling i 1-2års alderen.

Måske har vi alle siddet i højstol, dengang vi var mindre? Det er i hvert fald ikke svært at huske, hvordan stolen er umulig at vælte med de solide fødder, der står godt fast på køkkengulvet.

Denne stabilitet er noget af det vigtigste at tage med i overvejelserne, når du skal købe høj stol til dit barn. Når barnet bliver lidt ældre, vil din lille tumling selv forsøge at kravle op på stolen, og det skal den kunne holde til uden at vælte.

Dit barn skal sidde sikkert, og du skal sikre dig, at barnet får den optimale støtte til ryggen og fødderne. Sidst men ikke mindst skal stolen kunne vokse med dit barn.

Med en højstol fra Danstol får du alle disse kvaliteter kombineret i én stol. Det er en klassiker, som har været på markedet i over 15 år. Udviklet af mærkets egne designere og vinder at flere internationale priser – særligt på grund af de ekstra lange støttefødder, som giver forældre ro indeni, fordi stolen er så godt som umulig at vælte.

Køb højstol fra Danstol på nettet

Orker du ikke slæbe din nysgerrige tumling med ud forretninger for at testprøve højstole, så fortvivl ikke. Du kan købe børnemøbler på nettet og få det leveret til dit hjem på få dage.

Mange forhandlere udbyder børnemøbler inklusiv højstole på internettet. Ved køb på internettet kan du måske også finde endnu bedre eller billigere højstole end hos din nærmeste højstoleforhandler.

Husk på, at du har 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb og to års reklamationsret, hvis der mod din forventning skulle ske noget med dine internetkøb – fx en slidsikker højstol fra Danstol.

Find en højstol fra Danstol eller andre mærker her

Share

Pingbacks/Trackbacks

  1. Vitrineskabe kan skabe hygge i ethvert hjem - 16. juli 2016

    […] Børnene sidder behageligt og sikkert i højstole fra Danstol […]

  2. Find et spisebord som imødekommer dine behov - 3. november 2016

    […] Børnene sidder behageligt og sikkert i højstole fra Danstol […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy