Bungalow huse er i høj kurs

Let at bygge videre på (foto benee-huse.dk)

Let at bygge videre på (foto benee-huse.dk)

Der findes mange forskellige slags arkitekturer, når det kommer til huse. De mere specielle af slagsen ligger i kategorien funktionalismen, hvilket er en stil fra 1930’erne. Her findes også typen bungalows, som er et meget karakteristisk hus. Det har en meget enkel form, vinduerne er store og kvadratiske og oftest er der hjørnevinduer, taget er et pyramidetag som kun har en lille hældning og så er huset ofte lille og kompakt. Den sidste del med, at det er lille og kompakt kan ofte være et problem for de danske familier i dag, husene er alligevel i høj kurs på grund af dets specielle udtryk.

Kvadratmetrene er netop jeres problem. Jeres familie står til at blive udvidet, men det er en udfordring for jer, for jeres hus er egentlig for lille. I vil dog nødigt flytte, da I er rigtig glad for det og det område I bor i, men der er andre løsning end at flytte.

Din bungalow kan blive større

Ofte har en bungalow en høj kælder, og det virker som en god løsning at tage den i brug til værelser, men det er faktisk en rigtig dårlig ide, da kælderen ikke er bygget til beboelse, og samtidig er det faktisk ulovligt. En anden mulighed er en tilbygning, men det er ofte svært, da det vil ødelægge husets udtryk og arkitektur. Den bedste løsning er at bygge en ny 1. sal ovenpå huset. Det vil ikke ødelægge husets udtryk, og det vil skabe en masse kvadratmetre. Du skal dog være opmærksom på, at du skal have tilladelse fra kommunen til at udvide din bolig med en etage, men det er også din eneste forhindring, og det kan du søge hjælp til. Samtidig kan du også få hjælp og inspiration fra forskellige byggefirmaer. De vil være klar med rådgivning i dit nye projekt.

Læs mere om bungalow her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy