Carpe diem – du er, hvordan du sover

Carpe Diem har lavet sindssygt lækre senge siden 95 (Foto Carpe Diem)

Carpe Diem har lavet sindssygt lækre senge siden 95 (Foto Carpe Diem)

Vågner du tit op og er uoplagt, øm i nakke og ryg og generelt bare ikke klar til at tage hul på den nye dag? Bare rolig. Du er ikke syg. Du sover højst sandsynligt bare forkert, men det er der råd for. Mange af os danskere beholder nemlig vores senge i alt for lang tid. Vi bruger i gennemsnit en tredjedel af vores tid i sengen, og det er klart, at det slider på det stakkels møbel. Derfor er det en god idé at skifte en gang imellem, og her kommer den svenske sengeproducent Carpe Diem ind i billedet.

Kvalitet uden kompromis

Carpe Diem lancerede deres første senge i 1995 og siden da har de gæve svenskre ikke set sig tilbage. Med et håndbygget og altid lækkert produkt har de nemlig reddet skønhedssøvnen for mange mennesker verden over.

Kort sagt handler det om, at Carpe Diems senge er konstrueret til at udligne det tryk, som din krop lægger på sengen. Ved at få trykket udlignet har du ikke de såkaldte trykpunkter, og du slipper derfor for de fleste tilfælde af smerter og ubehag i enten ryg eller nakke, som kan opstå efter en dårlig nats søvn.

Se Carpe Diem senge her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy