Design, der lever videre

Lyngby vasen er så godt som perfekt (foto cahetu.com)

Lyngby vasen er så godt som perfekt (foto cahetu.com)

Søger du æstetik, kvalitet, funktionalitet og stilfylde ynde, i de detaljer, der skal skabe stemning, personlighed og stil i dit hjem? Så vil et produkt fra Lyngby Porcelæn ikke være et dårligt sted at starte. Den danske porcelænsproducents fortryllende smukke, rene og enkle designs er tidløse i deres udtryk og formår at forene skyhøj funktionalitet, grundigt håndværk og florlet æstetik. Selvom virksomheden Lyngby Porcelæn i en lang årrække lukkede ned og stoppede med at producere, levede dens designs videre i bedste velgående, fordi de besad, og stadig besidder, en helt unik skandinavisk enkelthed og nøgenhed, som er fortryllende.

Traditionel og nytænkning mødes

Det er efterhånden mange år siden, Lyngby Porcelæn for første gang så dagens lys. Nærmere bestemt var det i 1936. Her blev grundstenen lagt til det, der senere skulle vise sig at blive et velrenommeret og elsket brand på det danske marked. Et brand, som med tiden også ville blive kendt for at have lavet en af de absolut største designikoner, Lyngbyvasen. En klassiker, som er hjerteskærende smuk i al sin enkelthed. Men vejen til succes er sjældent snor lige, og det var den som førnævnt heller ikke for Lyngby Porcelæn. I 1969 lukkede virksomheden ned efter i mange år at have skabt smukke, simple og forunderlige porcelænsmodeller. I 2012 genopnåede porcelænsproducenten. I første omgang for at bygge videre på sin stolte arv gennem virksomhedens oprindelige designs, visioner og værdier. I dag er der oveni det også lagt i essen til nye designs og idéer, som forener Lyngby Porcelæns klassiske kvaliteter med nytænkende kreativitet.

Du kan finde den smukke Lyngbyvase på www.cahetu.dk. Her findes den i dens traditionelle, hvide design, og i en ny, sort designserie.

Læs mere om Lyngby her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy