Din By Nord plaid holder forkølelsen væk

Perfekt til efterårsaftener (Foto Cahetu.dk)

Perfekt til efterårsaftener (Foto Cahetu.dk)

Den danske sommer har ikke tænkt sig bare at være varm og skyfri – det kan vi allerede slå fast nu. Faktisk skifter vejret fra dag til dag. Det er super svært at forudsige, hvad der vil ske. Og netop i sådan et vejr, står sygdommene i kø til at snuppe dig og dit helbred. Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil have nogle lange aftenener ude på terrasse, altan eller veranda, skal du i det mindste sørge for, at du har den rigtige plaid til at holde dig varm. En plaid fra By Nord kunne nemt være løsningen.

Design og kvalitet

By Nord er jo ikke noget helt billigt mærke. Men det er kendt for at mixe kvalitet og design på bedste måde. Således er deres plaider også rigtig pæne. De kan nemt ligge frit fremme og passe ind i din boligindretning. Samtidigt er de lavet af ren uld, som ikke kradser. Derfor er de ideelle til at hjælpe dig med ikke at blive syg i de skiftende sommeraftenener.

Mange måder at holde sig varm

Ud over plaiden kan du også anskaffe dig en lille altangrill, som er nem at tænde op i. Hvis i insisterer på at sidde udenfor til i næsten ikke kan mærke tæer for kulden, så kan det være en god idé at have en lille grill, I kan varme jer ved. Men det er rarest at have en plaid, som du hurtigt kan smyge om dig, hvis temperaturerne daler

Se forskellige modeller af By Nord plaid lige her

Share

Pingbacks/Trackbacks

  1. Skab hygge i hjemmet med en Hay plaid - 17. februar 2014

    […] Din By Nord plaid holder forkølelsen væk […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy