Få plads til det hele med et vitrineskab

Vitrineskabe er perfekte til indretningen (foto traevarer.dk)

Vitrineskabe er perfekte til indretningen (foto traevarer.dk)

Har du ikke plads til alle dine tallerkner, vandglas, vinglas, skåle og fade i køkkenet? Så skulle du tage og anskaffe dig et stort, flot og rummeligt vitrineskab. I et vitrineskab er der plads til det hele, og så er det oven i købet et meget dekorativt møbel, der passer til de fleste hjem. Det passer godt i et køkkenalrum eller i en stor stue, hvor det kan få lov til at stå op ad den ene lang-væg.

Et vitrine skab kan også fås i en mindre udgave, som du kan bruge i et soveværelse eller børneværelse til tøj, legetøj og andre ting og sager.

Det smarte ved et vitrineskab er, at der er glas i lågerne, så man har overblik over, hvad der står i skabet.

Se et udvalg af vitrineskabe hos traevarer

Man kan også få et vitrineskab til at hænge på væggen til vinglas, og på den måde bruge sine glas som pynt – uden de bliver støvede, som de ville gøre på en hylde.

Vitrineskab – sæt det selv i stand

Hvis man ikke har hænderne skruet helt rigtigt på, og det virker som et uoverskueligt projekt selv at skulle til at male, save til og slå et par søm i, så kan man købe et splinter nyt vitrineskab både fra forskellige designere eller en billig udgave i Ikea. Men hvis man har mod på at lege lidt hjemme-håndværker, så kan det være sjovt at gå på et loppemarked og finde et gammelt vitrineskab, som man selv skal sætte i stand. Husk at prutte om prisen!

På den måde kan man få sig et helt personligt skab. Man kan selv male det i lige netop den farv, man ønsker og sætte nye dørhåndtag på og eventuelt udskifte glasruderne.

Læs mere om flotte skamler i træ her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy