Find din leverandør af blækpatroner

Farvepatroner (foto: kontorting.dk)

Farvepatroner beholder hemmelighederne i virksomheden (foto: kontorting.dk)

Selvom vi bevæger os mod en digital og papirløs tid, vil der stadig være mange arbejdsopgaver, der kræver at man kan printe papir, dokumenter og andre tryksager. Selvom det er uundgåeligt, kan det være råd at hente i forhold til at minimere papir og blækforbrug. Her er nogle tips. En hurtig måde at spare på papirforbruget på er at printe på begge sider. Du kan indstille printeren fra gang til gang eller på selve printeren. Det sparer både papir, penge og hjælper miljøet.

Spar på blækket

Google Docs er også en nem måde at opbevare og dele dokumenter på, der ikke er nødvendige at printe. Derfor behøver i ikke at printe de dokumenter, i sammen skal have. Det samme gælder e-mails. Det bliver brugt i stor stil, og det er de færreste ting, der ikke kan siges over en e-mail fremfor at sende et brev. Det kan derudover være en fordel at købe stort ind. Sådan er det ofte i privatøkonomien, og det gælder selvfølgelig også i jeres virksomhed. Til slut kan du vælge af printe på kladde-mode. Hvis du printer kladde-versioner bruger printeren nemlig væsentlig mindre blæk, og det kan du på længere sigt spare mange penge.

Find kvalitetspatroner

Men fordi printsager stadig vil være en vigtig del af jeres forretning, er det vigtigt at kvaliteten på jeres blæk er i top, og det kan også være en fordel af vælge en leverandør med gode priser, og den bedste kvalitet. Det kan dog være svært at finde den patron, der passer til den printer, i har. Udvalget af blækpatroner kan være en jungle og her kan det igen være en god idé at finde en fast leverandør, du ved har din vare til en fast lav pris. Det kan nemlig være en god idé at kigge efter de lave priser, men man heller ikke komme uden om at pris og kvalitet også hænger sammen.

Se udvalget af blækpatroner til gode priser på kontorting.dk

Kig videre herinde:

Skab hygge og undgå at spilde stearin med en lysmanchet

Gå vinteren i møde med en ny skrivebordslampe

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy