Fladskærms ophæng lader dig bestemme, hvor skærmen skal stå

Hæng tvet op så det ikke fylder (foto vivotel.dk)

Hæng tvet op så det ikke fylder (foto vivotel.dk)

Vil du være herre i eget hus? Bestemme hvor skabet, eller skærmen, skal stå? Kunne rykke rundt på hele hytten uden bøvl og besvær. Start med at investere i et fladskærmsophæng til din fladskærm, så også du bestemmer, hvilken vinkel du vil se fjernsyn fra.

Det giver dig en kæmpe frihed, at fjernsynet kan følge med dig uanset, hvor du vælger at placere dig. Som når du kigger ud på natten og opdager, at månen er fulgt med din vej. Selv i små lejligheder kan du have brug for et ophæng til din fladskærm. Det handler om at tænke kreativt for at passe det hele ind, men når det først er på plads, så fungerer det også som et dukkehus indrettet lige til dig.

Forstil dig, at du bor i en enkeltværelseslejlighed med seng, sofa og spisebord på få kvadratmeter. Du skal også have plads til dit fladskærms-TV, der fortjener at komme til sin ret. Du placerer det over spisebordet, så du kan se det fra din seng. Samtidig køber du et ophæng til skærmen, så du kan dreje fjernsynet og se det fra sofaen. Eller tilpasse det, så du faktisk kan se det, mens du spiser. Det fungerer for dig. Hvem siger, man ikke kan passe det hele ind på få kvadratmeter?

Du test af forskellige fladskærme her

Køb fladskærms ophæng på nettet

Der er et kæmpe udvalg af ophæng til fladskærme på nettet, og du kan få modeller, som passer lige ind i dit dukkehus af en lille lejlighed. Køb ikke bare et ophæng uden at have overvejet, hvad du gerne vil have, dit fjernsyn skal kunne. Det er ærgerligt at opdage en vinkel, du ikke lige fik tænkt med ind i planerne, når skærmen først hænger på væggen.

Husk, at du oftest har 14 dages returret i forbindelse med nethandel, hvis du skulle skifte mening omkring dit fladskærmsgear.

Køb fladskærms ophæng ved vivotel.dk

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy