Fransk altan – et view til verden!

Fransk altan (Foto: MinAltan.dk)

Fransk altan (Foto: MinAltan.dk)

Bor du i lejlighed i byen, så ved du godt, at man nogle dage drømmer om at kunne komme tættere på naturen – eller bare solens livsvigtige lys. Hvis du Ikke er én af de heldige, der er begavet med en altan, eller selv har midlerne eller for den sags skyld en udlejer, der er villige til at investere pengene i at begave lejligheden med en altan, så findes der faktisk et kompromis mellem et almindelig vindue og en altan.

Løsningen er en fransk altan

Løsningen hedder en fransk altan. Til forskel for en almindelig altan, så er en fransk altan en dør, eller stort vindue med et værn foran, der hindre dig i at komme ud. Det vil sige, du får ikke en platform udendørs, hvor du kan opholde dig.

Men med en franskaltan etableret vil du få et øget lysindfald i lejligheden, ligesom du får med en bedre mulighed for udluftning, et sted at lufte dynen – og muligheden for at etablere din egen lille minihave, for en fransk altan giver rent faktisk mulighed for at du kan hænge altankasser op, som du kan beplante, med de urter, blomster eller planter, du mener passer bedst til din stil.

Man kan etablere en fransk altan i samtlige rum, på samtlige etager og i både flersals ejendomme, som i almindelige parcelhuse. Alle steder vil den franske altan kunne give rummet, hvor den installeres, et nyt liv.

Få mere info om en fransk altan her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy