Halvhøj juniorseng – et kanon alternativ til køjesengen

Køb en halvhøj juniorseng til den mindste (foto traevarer.dk)

Køb en halvhøj juniorseng til den mindste (foto traevarer.dk)

Hvis dit barn har nået den alder, hvor det selv gerne vil være med til at bestemme, så har du sikkert også hørt mere end én gang, at nogle af kammeraterne har en køjeseng, og at ’sådan en ønsker jeg mig også.’ Det er nemlig sjovt at sove hævet over jorden, når man er i den alder. Nok i særdeleshed fordi man ved, at det kun er store børn, der får lov til det.

Og faktisk er en køjeseng også en rigtig god måde at få noget ekstra gulvplads i børneværelset på. For i og med at sengen hæves fra gulvet, kan pladsen under sengen bruges til noget andet. Fx et skrivebord eller et legekøkken. Og plads er jo altid meget værd i et ganske almindeligt hus. Derfor kan det godt betale sig at give efter og forære barnet den seng, som han/hun går og ønsker sig.

Halvhøj juniorseng vs. køjeseng?

Hvis bare tanken om, at dit barn er hævet over jorden, mens det sover, gør dig nervøs, så frygt ej. Der findes nemlig et alternativ til køjesengen, nemlig en juniorseng. En juniorseng er kun halvhøj, så der er ikke så langt ned til jorden som fra en køjeseng. Og den information kan sikkert få en forælder til at slappe lidt af igen, for det kan jo næsten give nervøse nerver, hvis en 5-årig skal kravle ned fra en køjeseng i buldermørke, fordi han/hun skal tisse eller har mareridt. Derfor er det en god ide at starte ud med en juniorseng, og så kan man altid skifte den ud med en rigtig køjeseng, hvis barnet bevarer interessen med alderen.

Designmæssigt findes der en hel masse juniorsenge, så der skulle gerne være noget, der falder i både en dreng og en piges smag. Fx en juniorseng med dødningehoveder eller en juniorseng fyldt med store, farverige blomster.

Klik her og find en halvhøj juniorseng

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy