Hay giver dig masser af farver

Hay giver dig frie hænder til at farve rummet (Foto Cahetu.com)

Hay giver dig frie hænder til at farve rummet (Foto Cahetu.com)

Det er sommer, det er for det meste sol, og der er farver over det hele. Hvorfor skal de ikke også med ind i din boligindretning? Farver har en positiv virkning på os, og det kan være meget godt en gang imellem at bryde det klassiske sort/hvide eller det finde naturfarvede tema, du ellers har gang. Det sætter gang i humøret og blodtrykket op, når farverne holder sit indtog. Så vælg nogle produkter fra HAY. De hiver sommeren direkte ind i stuen

Hay til køkken, stue og soveværelse

Mærket HAY har eksisteret i en del år efterhånden. De er kendte for deres naturlige og kvalitetsbevidste produkter i et flot design, men også for deres meget finurlige brug af farver.

  • Går du efter soveværelset:
    HAYs sengetøj er noget for sig selv. Vælg for eksempel deres S&B minimal sengetøj i Lime. Den ene side er i tern og den anden helt limegrøn. Det giver en god kontrast med det grafiske i firkanterne sammen med den flotte, skrigende grønne farve.
  • Kulør på stuen:
    Du kan enten vælge at male hele stuen i en funky farve. Men du kan også gå efter en lidt mere afdæmpet mulighed. HAY har lavet nogle lækre, farverige tæpper, som du hurtigt an smyge om dig. De hedder DOT QUILT og fås i mange forskellige farver.
  • Køkkenet skal ikke snydes:
    Skal du tørre dine rene tallerkner op i farver? Så er HAYs viskestykker nok noget for dig. De fås i to-pak-udgaver, hvor der er minimum to farver i hver pakke. Vælg for eksempel dem med grå og orange, pink og limegrøn eller orange og lyseblå.

Vil du se flere farver fra HAY? Klik her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy