Indret boligen med ting fra Normann CPH

Normann CPH kan du roligt indrette med (foto cahetu.com)

Normann CPH kan du roligt indrette med (foto cahetu.com)

Der er rigtige mange firmaer, der leverer varer til indretning af boligen. Boligindretning må siges at være et puslespil, der består af både store og små brikker. Mange af de store brikker får man på plads ved at få håndværkere til at forme boligen som man vil have den. Efterhånden skal man dog ned i mere specialiserede butikker for at finde det, man gerne vil have. Èn af disse er Normann CPH, der har mange forskellige brugsgenstande og pyntegenstande til hjemmet.

Normann CPH er et varemærke, der forhandles af mange forskellige butikker og webshops, De har dog også selv fysiske butikker, hvoraf en af dem ligger på Østerbrogade i København. Hér kan man både købe varer fra Normann CPH selv, og andre store varemærker indenfor boligindretning.

Den klassiske vinskænker fra Normann CPH

Normann CPH er kendt for deres moderne, tidssvarende og enkle design. Dette ses blandt andet på noget så simpelt som deres udstyr til den gode flaske vin. De laver blandt andet en prop af robust kork, der samtidig kan skrues af på midten og fungere som en lille kande. Vi kender alle sammen det med at skulle hælde rødvin af flasken og dryppe lidt på den hvide dug. Dette kan man undgå ved at investere i smart design fra Normann CPH.

Normann CPH og bordskånere – og resten

En anden ting Normann CPH kendes på er deres bordskånere. De kan foldes sammen til det rene ingenting, og stadig foldes ud til at kunne beskytte bordet mod selv store varme gryder. De fås i mange forskellige farver, så de kan komplementere enhver form for boligindretning.

Der er slet ikke plads i dette indlæg til at nævne alle de designmøbler og andre ting til boligen, man også kan få hos Normann CPH. Besøg selv deres butik, og kig på det store udvalg online, for at få en idé om de mange varer, der kommer fra dette udbredte varemærke!

Se selv på de lækre designvarer fra Normann CPH

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy