Liftgardin – Magelighedens mester

Fischer Liftgardin (Foto: Fischer-Danmark.dk)

Fischer Liftgardin (Foto: Fischer-Danmark.dk)

Liftgardinet er den ultimative gardinløsning til dig, som gerne vil kunne styre lys og mørke fra sofaen. Er du træt af at traske de to daglige runder – morgen og aften – gennem stuerne og rulle lejlighedens mange gardiner ned? Eller bliver du vanvittig af at rulle gardinet i stuen op og ned, og forgæves forsøge at få gardinet til at passe til din placering i stolen? Med et liftgardin kan du med en fjernbetjening i hånden sidde i den rigtige position i sofaen og kører gardinet ned til den millimeters præcision, hvor dine øjne ikke bliver generet af lyset.

Nedrulning på én gang

Liftgardinet er desuden ideelt til at få mørke hurtigt i rummet. Har du brug for en middagslur eller har brug for hurtigt privatliv, behøver du kun give et enkelt tryk på fjernbetjeningen, og alle gardiner i rummet ruller ned synkront. På samme måde kan det være en befrielse at blive liggende i sengen, og blot trykke på knappen, mens gardiner kører op og afslører dagens vejrudsigt.

Liftgardinet er til dig, som sætter magelighed og tekniske fiduser højt. Liftgardiner kan fås i alverdens mønstre og farver, så de passer ind til ethvert hjem.

Se mere om et liftgardin her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy