Nye gardiner giver nyt liv

Der er mange muligheder med gardiner (Kilde Colefax.com)

Der er mange muligheder med gardiner (Kilde Colefax.com)

Går du rundt og synes, at din lejlighed trænger til et gennemført løft? Så er det bare at komme i gang. Det er ikke unormalt, at du efter en lang vinter er blevet træt af den gamle indretning. Nu kommer foråret og det skal selvfølgelig kunne mærkes i din boligindretning. Men før du nu styrter ud og køber designvarer i store mål, er det en god idé at finde ud af, om du behøver at købe så meget nyt. Det er tit de små ting, der gør forskellen – for eksempel nogle nye gardiner.

Rummet forandres

Det lyder måske ikke af meget, men faktisk kan nye gardiner give dig et helt nyt indtryk af det rum, du er i. Lys og lysindfald betyder meget for stemningen i rummet, og gardiner er netop med til at regulere, hvor lidt eller hvor meget lys, der skal komme ind. Som udgangspunkt vil du nok gerne have så meget lys ind som muligt, så du kan følge med i sommerens indtog, men det kan være meget dejligt en gang imellem også have muligheden for at lukke verden ude.

Overvej også mørklægning

Specielt om sommeren kan det være en god idé at finde ud af, om der er rum, hvor sorte gardiner vil være en god idé. Sollyset strømmer ind af dine vinduer, hvilket er dejligt, når man først er oppe. Men det kan også komme til at forstyrre din søvn. Men her kan det netop være en løsning at sætte nogle gardiner op, som kan lukke lyset ude, indtil du har fået øjne.

Læs mere om gardinets mange muligheder her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy