Nye pift til din forårsaltan

Uanset hvilken stil du helst vil holde din lejlighed i, er der ingen grund til, at din altan skal blive ved med at ligne et efterår. Døde blade, mudder og vandmærker overalt giver ikke ligefrem indtrykket af, at årstiderne har skiftet til noget lidt varmere. Desuden skal du jo også kunne bruge din altan.

Først gør vi rent…

Selvfølgelig skal du starte med at give altanen en ordentlig, kærlig hånd. Nu skal der skures og skrubbes, og du behøver ikke en gang at gå ud og investere i de mest hårdfør produkter, du kan finde. Hvis altanen er lavet af stål, kan det være meget godt med en gang rustfjerner, men ellers kan det meste klares med sulfo, vand og gå-på-mod.

…Så pynter vi op

Når altanen endelig er begyndt at ligne sig selv, er det tid til leg. Nu skal du udfolde din kreativitet og finde ud af, hvordan du har tænkt at indrette netop din altan.

  1. Måske er du meget blomstertypen. Køb nogle pelargonier i forskellige farver og plant nye i altankasserne.
  2. Måske er du den stilede type. Hold indretningen enkel med måske nogle enkelte grønne planter, et cafébord-sæt og nogle lamper
  3. Måske er du til gør-det-selv. Brug tid sammen med ungerne på at dekorere jeres egne syltetøjsglas med maling, vikl ståltråd omkring , hænd dem op eller stil dem på altanen. Det giver mange hyggelige forårsaftener i det fri.

Find inspiration til altaner her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy