Printerpatroner og spare-råd

Farvepatroner (foto: kontorting.dk)

Farvepatroner (foto: kontorting.dk)

Selvom vi bevæger os mod en mere digital tid, og dermed også mere digitale arbejdsgange, har vi stadig brug for at arbejde med diverse tryksager og dokumenter. Derfor er der stadig behov for at kunne printe diverse dokumenter til de forskellige arbejdsopgaver på arbejdspladsen. Og til det skal du bruge blæk og papir. Det kan være dyrt, men der er måder, hvorpå du kan spare på dit forbrug.

 

Spar på blækpatronerne

 

Der kan være mange papir og printopgaver i løbet af en arbejdsdag. Derfor er det ikke at undgå, at det også er en post på budgettet, men det, ikke desto mindre, lade sig gøre at spare lidt på blækket ved at følge nogle simple råd.

 

Det første du kan gøre, er at spare på mængden af papiret. Det kan du blandt andet gøre ved at printe på begge sider af papiret, på de printsager, det er muligt. Det samme gælder at bruge genbrugspapir. Har du for eksempel nogle ark, hvor der blot er en linje i toppen, kan du bruge den anden side, hvis ikke det er noget, der skal væk fra skrivebordet. Det er både godt for miljø, men også dit papirbudget.

 

Noget andet du kan gøre, er at benytte dig af de forskellige fil-delingsmuligheder, der er at finde på nettet. Det kan for eksempel være Google Drev, Dropbox, OneDrive, og hvad der ellers er. Det er nemlig både super nemt at dele mellem jer som kollegaer, og det er gratis. I kan altså opbevare alt, som ikke er nødvendigt at skulle printe. Det samme gælder fildeling og beskeder sendt med mail. Der er nemlig ikke meget, som ikke kan siges over en mail kontra god gammeldags brev.

 

Til sidst kan i drage nytte af storindkøb. Vi gør det ofte i vores privatliv – køber stort ind til fryseren og skabene for at spare penge. Det samme gælder på arbejdspladsen, og også i papir og blæk. Køb store mængder, for at spare penge.

 

 

Se hvor du køber printerpatroner her

 

Klik videre herind:

Optimer din støvsuger med en støvsugerslange

Lav skilte på et splitsekund med en lamineringsmaskine

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy