Profilbeklædning er ideelt til virksomhedens motionshold

beklædning til medarbejderne

Få tryk og logo på dit eget profilbeklædning

Profilbeklædning er beklædning, der profilerer din virksomhed, og netop profilbeklædning er en særdeles virksom metode til at markedsføre dit brand. Derfor bør du også undersøge, om du kan få indført brug af profiltøj i flere sammenhænge, for det er en enkel markedsføringsmetode, der genererer stor værdi. Profiltøj kan bruges i mange forskellige kontekster, men ét sted, hvor du ikke må gå glip af muligheden for at brande din virksomhed, er ved virksomhedens motionshold. Du kan designe sit eget profiltøj til samtlige typer motionshold, og på den måde får du glæde af den branding, der medfølger, når navn eller logo påtrykkes, og motionsholdet vil værdsætte gaven samt følelsen af sammenhold, som matchende holdtøj giver.

Profilbeklædning til løbeholdet

Løbehold er populære i de danske virksomheder, og det bliver mere og mere populært at tilmelde sig løb på tværs af firmaer som eksempelvis DHL. Hvis din virksomhed har tilknyttet et løbehold, der skal deltage i løb mod andre, ville det være en skam ikke at benytte muligheden for at netværke. Profilbeklædning, hvor virksomhedens navn eller logo er printet på, bliver her et middel til samtale, og du øger dine chancer for, at deltagere samt tilskuere får kendskab til dit brand. Iførelsen af profiltøj udsender således et signal om professionalisme, hvorfor du bør investere deri.

Profilbeklædning til cykelholdet

Cykelholdet har samme muligheder som løbeholdet, og i netop denne sport er der masser af beklædning, der kan få påtrykt virksomhedens navn eller logo. Gode cykelshorts er nødvendige, hvis man skal synes, cykling er sjov. En cykeltrøje med enten lange eller korte ærmer, der har god ventilation, ville blive værdsat af mange, og med en matchende vindbeskyttende jakke bliver cykelturen helt fantastisk. Hvis cykelholdet i dit firma er et indendørs cykelhold, der i stedet ynder at spinne, så fås der også beklædning, der kan profilere virksomheden, i denne kategori.

Se et bredt udvalg af profilbeklædning

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy