Sådan indretter du din altan – gør den hyggelig

Indret din altan som en have (foto minaltan.dk)

Indret din altan som en have (foto minaltan.dk)

En altan er virkelig en luksus i storbyen. At have et lille hyggeligt ekstra rum, hvor man kan gå ud, når man har brug for frisk luft, skal ryge cigaretter, har lyst til lidt sol på de blege kinder, eller når man har lyst til at spise en god middag med vennerne en sommeraften udendørs.

En altan er for mange i storbyerne deres lille have, som de kan indrette efter behov og ønsker. Her får du lidt inspiration til, hvordan du selv indretter din altan bedst muligt.

Sådan indretter du din altan på en hyggelig måde

Nøgleordet, når du skal indrette din altan, er, at gøre den hyggelig og hjemlig, så du har lyst til at bruge den altid. Der er mange muligheder for at skabe lidt hygge på altanen. Først og fremmest kan du sætte en fin lyskæde derud med forskelligt farvet lys. Vælg en med en dæmpet belysning, så det ikke lyser alt for meget op i mørket. Sæt desuden nogle fine stearinlys derud, det supplerer den flotte lyskæde godt, og det samlede indtryk kan være en rigtig hyggelig belysning.

Udover lyskæden så vælg at sætte et hyggelig lille bord derud og nogle stole. På den måde skaber du en god grobund for, at I kan sætte jer derud med aftensmaden og et godt glas rødvin en lun sommeraften, hvor man ikke behøver andet end et tæppe omkring sig. Vælg eventuelt også at have en parasol derud, hvis I skal spise udendørs i soltimerne om dagen, for der kan solen godt være skarp, og så kan en parasol gøre underværker.

Sidst men ikke mindst så plant fine blomster på din altan. Det skaber en hyggelig og hjemlig stemning, og man bliver i godt humør af at se på de fine farver.

Find en altan hos minaltan.dk

Læs meget mere om altaner her:

Altaner er de travle byboeres hængende haver

Der findes mange forskellige altaner – også en til dig

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy