Sikkerheden skal være i top ved højstole

Mangler i ikke en højstol til den lille? (foto traevarer.dk)

Mangler i ikke en højstol til den lille? (foto: traevarer.dk)

Højstole er nogle praktiske møbler, når man skal holde styr på mange ting på samme tid, og en af dem er et barn. Dette møbel tillader forældre at sætte barnet på en god måde, hvor man nemt kan holde øje med det eller made det, imens man laver andre ting. Højstole er et møbel, der har været på markedet i rigtig mange år, og de klassiske modeller i træ er efterhånden blevet udfordret af andre typer af højstole, som giver mulighed for at vælge en lidt mere tjekket slags højstole. På den måde kan man få et praktisk møbel, der passer fantastisk godt i det moderne køkken.

 

Vælg højstole efter sikkerhed i stedet for design

Det er dog ikke altid en god idé at vælge højstole i et nyt og spændende design, når man skal have et funktionelt møbel. Der er nok en grund til, at den simple model af højstole, der har været populære i utroligt mange år, stadig er den bedst sælgende model. Går man for meget på kompromis med funktionaliteten for at få en smartere højstol, kan man nemt fortryde det. Højstole skal have det rette tyngdepunkt og give mulighed for at selv det mest urolige barn kan sættes trygt op i stolen uden fare for at vælte. Selvom mange nye typer af højstole kan virke sikre nok, er det kun det allerbedste, der er godt nok til vores børn.

 

Find den rette stol

Udover sikkerheden kan traditionelle højstole også være langt nemmere at gøre rent. Når junior smider vællingen fra sig for tredje gang på samme uge, er det simpelthen bare nemmere at skulle tørre glatte træoverflader af i stedet for et dyrt designermøbel, som har masser af revner, riller og indstillingsmuligheder, hvor alting nemt kan sætte sig fast. Gammeldags højstole er altså både mere sikre for barnet og nemmere for dig at holde rene.

 

Find et stort udvalg af højstole på denne side

 

Læs videre:

Der findes så mange spiseborde, at der sælges af dem!

Få overblik over al din lækre vin med en lækker vin reol

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy