Skab din drømmeseng med lækkert Hay sengetøj

Hay sengetøj gør din seng meget mere indbydende (foto cahetu.com)

Hay sengetøj gør din seng meget mere indbydende (foto cahetu.com)

Hvad er en drømmeseng? Det er selvfølgelig en seng man ligger godt i og som støtter ens krop og giver komfort hele natten. Men der kan bestemt gøres mere for at skabe den perfekte seng. Det handler nemlig ikke kun om stel, ramme og madrassens hårdhed. Det handler i lige så høj grad om, hvad der sker omkring sengen. Lige meget hvor god en seng er, så sover du ikke nødvendigvis godt, hvis det roder helt vildt og sengetøjet kradser. Tværtimod kan du komme til at sove rigtig dårligt under de forudsætninger.

Derfor skal du skabe et lækkert sovemiljø, og den nemmeste måde at gøre det, er ved at investere i lækkert sengetøj. Sengetøjet fra Hay kommer i smukke farver og spændende grafiske mønstre. Ikke alene er det dejligt at ligge i, der er også en fryd for øjet. En seng må nemlig gerne være rigtig pæn at se på, når den ikke er i brug. Og når man så skal kravle under dynen til en god nats søvn, kan man falde i søvn med et smil på læben, fordi man svøber sig i ren æstetik og kvalitet.

Hay sengetøj er den perfekte gave til teenageren

Selvom Hay skaber design til alle aldre, så vil især teenageren være vild med sengetøjet fra Hay. Det kan godt være at sengetøj tæller som en blød pakke og ikke står allerøverst på ønskeseddelen, men derfor er det stadig en rigtig godt gave. Ikke mindst fordi du med en sådan gave lærer dit barn, at sovemiljøet er vigtigt. Desuden går flere og flere teenagere op i design, og de har også et ønske om at holde værelset pænt og lækkert.

Det er en god idé at anskaffe mere end et sengesæt, for sengetøj skal skiftes regelmæssigt. Man kan eventuelt lufte dynen dagligt, så den altid virker frisk, og så nøjes med at skifte sengetøj engang hver anden uge. Der samler sig en del støv i sengetøj, og derfor er det vigtigt at få nyt, rent og lækkert betræk på dyner og puder.

Vil du vide meget mere om Hay produkter, så læs mere i indlæggene her:

Hay plaid  – Se godt ud, mens du holder dig varm

Hay giver dig masser af farver

Share

Pingbacks/Trackbacks

  1. Kom stilsikkert og komfortabelt til drømmeland med godt sengetøj - 23. oktober 2014

    […] Skab din drømmeseng med lækkert Hay sengetøj […]

  2. Man sover intimt og rart under en dobbeltdyne - 19. oktober 2015

    […] Skab din drømmeseng med lækkert Hay sengetøj […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy