Skab hygge i hjemmet med en Hay plaid

En plaid er perfekt til vinterhygge (foto cahetu.com)

En plaid er perfekt til vinterhygge (foto cahetu.com)

Alle drømmer om at have et hjem, hvor de føler sig godt hjemme. Et hjem, hvor man kan slappe af og trække vejret dybt – helt ned i lungerne, når man kommer hjem efter en stresset dag på jobbet med lidt for meget om ørerne, en sløv skoledag med lidt for mange bøger og alt for få pauser eller en dag begravet på læsesalen med sukken og stønnen fra de stressede studerende.

Ens hjem skal afspejle, at det er en familie, der bor der, og der skal være rart og roligt, og ikke mindst skal det afspejle dem, der bor der og være personligt.

Skab hygge med en varm belysning, puder og en Hay plaid

Et godt råd til at skabe hygge er ved at tænke over belysningen først og fremmest. Den helt rigtige belysning kan være med til at gøre, at hjemmet er badet i et behageligt lys. Vælg ikke noget, der er for skarpt, men det skal heller ikke være for svagt, så man ikke kan se noget. Det kan være smart måske at have lys, som man kan skrue op og ned for styrken på. Derudover er stearinlys også en helt god lyskilde, der kan skabe hygge en dejlig kold vinteraften, hvor man sidder indendørs.

Udover belysningen er det de små ting, der ofte skaber hyggen. Det kan være pæne puder, der er i sofaen eller i lænestolen, eller det kan være en smuk plaid, der kan ligge henslængt over sofaarmlænet. F.eks. fra mærket Hay, der laver mange fine slags med forskellige mønstre og farver. Kvaliteten på disse er rigtig god, og du vil helt sikkert finde en type, der passer ind i netop dit hjem og til din sofa.

Find en plaid fra Hay lige her

Få mere nyttig information om plaid her:

Din By Nord plaid holder forkølelsen væk

Hay plaid – Se godt ud, mens du holder dig varm

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy