Skamler er instrumenter, der både er skønne og funktionelle

Skamler gør hverdagen lettere (foto traevarer.dk)

Skamler gør hverdagen lettere (foto traevarer.dk)

Et hjem uden skamler er et hjem uden mulighed for at nå højere. I dagligdagen er det nødvendigt at nå højere op, især hvis det er skabe helt højt oppe. I hvert fald bør man ikke lade sig stoppe af fristen for at købe skamler. For skamler er ikke bare genstande, man trækker frem, når man skal højere op. De kan også bruges som stole, hvis der ikke er nok stole, eller man bare er i skamlehumøret.

Skamler lader os møde hinanden i øjenhøjde

Skamler kommer i forskellige materialer. Der findes lækre træskamler i flotte og lyse farver, der ikke kun kan bruges funktionelt til at sidde eller stå på, men også har en æstetisk værdi, der gør, at de forskønner husstanden. Hele husstanden vil fryde sig over de simple redskaber, som skamler er. Skamler er hyggelige, rare og fantastiske at have i huset.

De små trolde, børnene, vil helt sikkert blive glade for skamler. Hvis de for eksempel skal stå op og hjælpe til i køkkenet, er der ikke noget bedre instrument at hive frem end en god og solid skammel. Skamler i køkkenet er gode at have, hvis for eksempel der skal gøres noget simpelt, som de helt små kan være med til. Børn elsker at være med, især hvis det er noget vigtigt, de kan hjælpe med til, og derfor bør man også gøre en indsats for at hjælpe dem til at hjælpe en selv. De lærer noget af det. Og sætter man dem i øjenhøjde med en selv, er skamlen fordelagtig at have.

Til børn og til voksne

Skamler har altså mange forskellige funktioner og kan tjene både til børn og til voksne. Skamler er der for hele familien og giver alle mulighed for at møde hinanden i øjenhøjde. Skamler tjener og fortjener at blive rost til skyerne af dem, der bruges. Det føles i hvert fald, som om man selv rammer skyerne, når man når helt højt op på skamler.

Se et flot udvalg af skamler hos traevarer.dk

Share

Pingbacks/Trackbacks

  1. Der findes så mange spiseborde, at der sælges af dem! - 27. november 2014

    […] Skamler er instrumenter, der både er skønne og funktionelle […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy