Væglamper lyser op og skaber stemning

Køb væglamper der både er pæne og som giver flot belysning (foto ide.dk)

Køb væglamper der både er pæne og som giver flot belysning (foto ide.dk)

Er der mørkt langs panelerne og i gangen derhjemme? Savner du noget dekoration til væggene, der pifter det hele lidt op? Savner du lidt noget stemningsskabende lys til stuen? Eller har du brug for en fin læselampe til sengen?

Væglamper er velegnede til alt muligt. Afhængigt af pæren kan du bruge den enten som stemningsskaber eller som funktionel lampe. Det afhænger af dig. Der findes et væld af forskellige læselamper.

Væglamper, der lyser i en bestemt retning, og som har en flytbar arm, så du kan pege lyset i den retning, der er brug for. Der findes også væglamper, der lyser opad mod loftet. De er fine til for eksempel gange eller andre gennemgangsarealer, hvor der kan være brug for en diskret form for belysning.

Accentuerer dit hjem

Væglamper er virkelig hyggespredere, og så tager de ovenikøbet meget lidt plads. Det er det lækre ved læselamper. De giver meget, og så tager de meget lidt. Så kan du koncentrere dig om at nyde den flotte stemningsbelysning, du får fra dem i stedet for.

Har du for eksempel kunst på væggene, som du gerne vil have belyst en smule, er en væglampe i nærheden også en god ide. Den kan give kunsten en særlig dimension, som den kun får om aftenen, grundet den skygge og det lys, som væglampen føjer til rummet.

Udendørs og til badeværelset

Væglamper også gode til badeværelset eller til haven udendørs. Der har de en mere funktionel opgave. Nemlig at belyse det vigtigste, så du ikke falder over stenene i haven eller toilettet på badeværelset, når du kommer hjem om aftenen.

Overvej væglamper. Du vil få en masse fortrinlige løsninger, hvad enten det drejer sig om stemningsbelysning eller oplysning af et rum eller en gang. Der findes en masse forskellige væglamper. Lad dig blive inspireret til din bolig.

Se et stort udvalg af væglamper

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Required)

© 2015 glassbox.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy